home
Your are here

Nuon Moodwall Powered by MontarboDoor: Lasse Dellbrügge,

Product manager
 

Als onderdeel van de Nuon campagne “Luisteren geeft energie” hebben we in samenwerking met Props en MINIbar een fraaie “moodwall”gerealiseerd. Het kunstobject speelt verschillende audio fragmenten af, die te horen zijn door je oor op de verschillende glazen te plaatsen. Voor de audio hebben we gebruik gemaakt van een computersysteem en de actieve plafondluidsprekers van Montarbo

De Nuon luisterwand staat in het hoofdkantoor te Amsterdam en elk glas speelt een eigen fragment over energie. Hiervoor heeft Props de hulp van Total Sonic gevraagd en hebben we het gehele audio systeem bedacht en aangesloten. De basis is een computer systeem met genoeg uitgangen om de 14 luidsprekers afzonderlijk aan te sturen. Elk kanaal speelt herhaaldelijk een uniek audio fragment over energie.  Dit signaal wordt gestuurd naar één van de luidsprekers in de wand. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de Montarbo AS C 8W, een 5 inch actieve plafondluidspreker  met een ingebouwde versterker van 12 Watt. Hierdoor is het ontwerp compact en energiezuinig gebleven.

Lees meer over de AS C 8W

Bent u nou ook op zoek naar een Installatie oplossing? Wij denken graag met u mee en hebben met de veelzijdige producten van Montarbo een mooie installatielijn hiervoor. 

 

Lasse Dellbrügge

Tel. +31 (0) 252 629 340