home
Your are here

Numa Compact 2

Lichtgewicht digitale piano met high-end geluidenbank en MIDI control
SKU: SLNUMACOMPACT2
Adviesprijs:
€ 449,00 Inclusief BTW
EAN: 8034141640551
Gewicht: 12,00 kg
Omschrijving:
De Numa Compact 2 van Studiologic is een lichtgewicht digitale piano met een prachtig geluid en volledige MIDI functionaliteit. Ten opzichte van zijn voorganger is de NUMA Compact 2 volledig opnieuw ontworpen. Onder de motorkap van de compacte lichtgewicht piano bevindt zich namelijk technologie afkomstig van de high-end keyboard lijn van Studiologic. De ingebouwde luidsprekers maken de digitale piano ook ideaal voor gebruik in de oefenruimte, studio of oefensessies thuis. Het lichte gewicht (slechts 7 kilogram) en professionele sound engine voor gebruik op de bühne.

De Numa Compact 2 beschikt over een hoogwaardig TP/9 PIANO semi-gewogen klavier met Afte...
rtouch. Dit toetsenbord voelt zeer prettig aan en geeft je de volledige controle over je spel. Voor meer expressiviteit beschikt de digitale piano over twee pedaal aansluitingen en twee metalen “Stick”-Controllers voor Pitch, Modulation en FX Control.

Het nieuwe OLED-display van de Numas Compact 2 zorgt voor een helder en duidelijk overzicht. Via het sound bank gedeelte krijg je toegang tot een breed scala aan hoogwaardige geluiden (maar liefst 88 verschillende instrumenten) op basis van een 1 GB flash-geheugen. De FX processor heeft maar liefst zes effecten die simultaan in te stellen zijn.
Keyfeatures