home
Your are here

AirLine 88 Wind Instrument

8-Channel Beltpack-vrij UHF draadloos systeem voor blaasinstrumenten
Verwacht: oktober 2017
SKU: KRAL88WI
Adviesprijs:
€ 399,00 Inclusief BTW
Omschrijving:
De Airline 88 systemen van Samson bieden volledige draadloze vrijheid zonder het gedoe van een beltpack of kabel . Zo beschikt de Airline 88 Wind Instrument over een clip-on zender met een shockmounted microfoon en verstelbare zwanenhals voor saxofoons, trompetten, trombones en tal van andere blaasinstrumenten. Het UHF systeem heeft een bereik van ca. 100 meter, is makkelijk in te stellen en zeer betrouwbaar. Zo beschikt de AW8 zender over een infrarood sync om draadloos de frequentie af te stemmen op de zender. De regelaars voor Gain en Mute zijn gemakkelijk en snel te benaderen. De zender wordt gevoed door een lithium-ion batterij, deze gaat 8 uur mee en heeft dezelfde...
tijd nodig om op te laden.

De condensator microfoon heeft een shockmount zodat bijgeluiden als gevolg van mechanische trillingen worden gereduceerd tot een minimum. Het supercardioïde opnamepatroon voorkomt rondzingen en de maximale geluidsdruk van 130dB is geen probleem voor de harde en snelle attack van blaasinstrumenten. Dankzij de verstelbare zwanenhals is de microfoon perfect plaatsen.

De CR88 draadloze ontvanger wordt geleverd inclusief rackmount kit en biedt 16 selecteerbare kanalen per band. Het True Diversity ontwerp minimaliseert drop-outs en ongewenste ruis treed niet op wanneer de zender uitgeschakeld of buiten bereik is.
Sku Frequentie
KRAL88WI/K K
KRAL88WI/G G
Keyfeatures
Beschikbare frequentiebanden