home
Your are here

Turn 3

HiFi platenspeler met USB-poort en Ortofon 2M RED pick-up systeem
SKU: VHTURN3
Adviesprijs:
€ 449,00 Inclusief BTW
EAN: 4043034161763
Gewicht: 7,00 kg
Omschrijving:
De Reloop HiFi Turn 3 is een belt-drive draaitafel die een hoogwaardige geluidskwaliteit combineert met moderne functies. Hij is eenvoudig in gebruik en beschikt over een ingebouwde pre-amp, wat betekent dat de draaitafel ook op een versterker aangesloten kan worden zonder phono-ingang. Verder beschikt de platenspeler over een ingebouwde USB-interface om je vinylcollectie probleemloos te digitaliseren. Verder is de Turn 3 uitgerust met een kwalitatief Ortofon 2M Red pick-up systeem.

Tijdens de ontwikkeling heeft de klankkwaliteit voorop gestaan. Zo wordt middels riemaandrijving met een trillingsarme DC-motor ongewenste ruis tot een minimum beperkt. De recht...
e “Precision” toonarm, die speciaal ontwikkeld is voor de Turn 3 zorgt voor een optimale tracking. De tracking kan volledig naar wens worden aangepast middles het anti-skating wiel. De headshell verbinding maakt de Turn 3 echt flexibel. Het GM/SME locking mechanisme zorgt ervoor dat cartridges eenvoudig verwisseld kunnen worden. Verder is de Turn 3 uitgerust met ontkoppelde schokabsorberende poten, die voorkomen ongewenste trillingen en bijgeluiden om een schoon audiosignaal te garanderen. Het plateau van de draaitafel draait soepel en solide dankzij de zware gegoten aluminium constructie. De extra rubber demping onder het plateau voegt verdere massa toe en helpt bij het elimineren van ongewenste resonantie voor optimale akoestische resultaten.

De draaitafel is zeer eenvoudig te bedienen. Zo is het mogelijk om middels de grote “speed”-selectieknop de gewenste afspeelsnelheid aan te passen naar 33, 45 of 78 toeren. Zelfs bakeliet platen kunnen worden afgespeeld, bij gebruik van een geschikt pick-up systeem. De semi-automatische controle zorgt ervoor dat de plaat automatisch stopt aan het einde. Puristen kunnen het semi-automatisch systeem ook uitschakelen en platen volledig handmatig afspelen. De geïntegreerde USB-interface biedt de mogelijkheid om uw favoriete platen direct op de PC / MAC te digitaliseren in cd-kwaliteit. Ideaal voor het luisteren onderweg of het archiveren van je dierbare vinyl collectie.

|ORTOFON 2M RED SYSTEM
De Turn 3 wordt geleverd met een Ortofon 2M Red pick-up systeem. Deze elementen zijn door Ortofon ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse muziekliefhebber. Dit heeft resulteert in een zeer goed spoorgedrag en een zeer open, vol, dynamisch, detailrijk en warm geluid.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de DJ & Pro-Audio-industrie is Reloop uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van DJ draaitafels en accessoires. Met veel aandacht en toewijding heeft Reloop de Turn 3 ontwikkeld, een hifi platenspeler speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers en geluidspuristen. De doordachte constructie en hoogwaardige onderdelen van de Reloop HiFi Turn 3 zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit tegen een uitzonderlijke prijs die zal verrassen en opgetogen audiofielen even!
Keyfeatures