home
Your are here

Studio Monitor HEDD Type 20 (Right)

Actieve Mid-/Nearfield studio monitor met 7" Woofer, 4"midrange woofer, en AMT tweeter (rechter model)
SKU: HETYPE20R
Adviesprijs:
€ 1.849,00 Inclusief BTW
EAN: 0701197395213
Gewicht: 12,00 kg
Omschrijving:
De Hedd Type 20 is een volwaardig 3-weg systeem in een fraaie en compacte behuizing. Hierdoor is hij zowel te gebruikens als nearfield monitor in een compacte opname-, mastering- of geavanceerde homestudio, of als full-range midfield monitoring systeem in een grotere ruimte.

HEDD monitoren kenmerken zich door de solide rubberized behuizing en zeer gedetailleerde weergave. De Type 20 is geen uitzondering en levert de precisie die je van een hoogwaardig 3-weg systeem mag verwachten. Hiervoor zorgen de door HEDD zelf ontworpen Honeycomb-sandwich woofers (7“ baswoofer / 4“ midwoofer) en HEDD Air Motion Transformer tweeter. Ze worden aangestuurd door drie 30...
0W D-Klasse ICEpower modules.

De Type 20 kenmerkt zich door zijn prachtige stereobeeld, duidelijke mid-weergave en grote dynamiek. Met een frequentie spectrum dat loopt van 32 Hz tot maar liefst 50kHz is de Type 20 in staat de meest complexe en uitdagende audio tot in de puntjes weer te geven.

Verder is de Type 20 uitgerust met het veelzijdige HEDD Bridge systeem. Dit systeem stelt je in staat om naast de standaard analoge aansluitingen (XLR / RCA), uit te rustem met een digitale ingang. Er zijn diverse optionele input-kaarten te verkrijgen, zoals AES3-, USB2-, en zelfs Dante / AES67-functionaliteit.

Analoge monitoren met digitale expansie op het hoogste niveau.
Keyfeatures
Documenten