home
Your are here

TwinFlex

Dimbare LED-leeslamp met twee zwanenhalzen en magneetbevestiging
SKU: ASTWINFLEX
Adviesprijs:
€ 14,99 Inclusief BTW
EAN: 4013674076178
Gewicht: 0,30 kg
Omschrijving:
De TwinFlex van Ansmann is een compacte en handige LED-leeslamp met twee zwanenhalzen. De LED’s zijn afzonderlijk aan en uit te zetten en dimbaar. Via een klem of een sterke magneet is de TwinFlex snel en eenvoudig op een muziekstandaard te plaatsen.

De twee lamp hoofden zijn uitgerust met de nieuwste SMD LED's. Zij zorgen voor een aangenaam, natuurlijk wit licht met een hoge contrast voor comfortabel lezen zonder vermoeide ogen. Dankzij de brede stralingshoek is het heldere licht gelijkmatig verdeeld. Dit maakt TwinFlex de ideale lichtbron voor het lezen in donkere omgevingen, zoals de orkestbak en op het podium. Daarnaast is de lamp ideaal voor gebruik...
in en om het huis, in werkplaatsen, in de auto of op de camping.

Elke lamp kan individueel worden ingesteld in drie standen POWER (helderheid 100%), ECO (helderheid 50%) of UIT zodat de mate van verlichting perfect kan worden aangepast aan het gewenste lichtniveau van de omgeving. De flexibele zwanenhals zorgt voor een optimale plaatsing. De speciale rubberen coating van de clip zorgt voor een stevige grip op bijna elk materiaal. Daarnaast kan de TwinFlex worden gemonteerd via een krachtige magneet die in de batterijhouder is geïntegreerd. Ideaal voor metalen lessenaars, waarbij de klem aan de achterzijde gemonteerd kan worden zodat de klem niet in de wegzit van het notenschrift. De Twinflex gebruikt drie AAA-batterijen, dankzij de high-efficiency SMD LED’s kun je de TwinFlex hiermee maximaal 100 uur in de ECO-modus gebruiken zonder de batterijen te vervangen.
Keyfeatures